Billaddare

Ladda inte bilen i det vanliga uttaget. De är inte gjorda för hög belastning under längre tid, vilket laddning av bil kräver, detta medför en ökad brandrisk. Bilen laddas även snabbare med en laddbox.
Vi erbjuder installation av en laddbox hemma hos er. Dessutom kan ni få skattereduktion med upp till 50% av den totala installationskostnaden inkl. material.

Ladda bilen hemma eller på jobbet


Vi hjälper er att hitta den laddningslösning ni behöver!
Allt ifrån att enkelt kunna ladda själv till att kunna göra sin laddare tillgänglig för andra och kunna ta betalt för den laddning andra använder. 
Vi rekommenderar även att man installerar lastbalansering vid installation av billaddare. Det förhindrar oönskade strömavbrott till följd av att huvudsäkringar löser ut. 
​​​​​​​

Skattereduktion via Grön teknik bidrag 


1 januari 2021 ersätts bidraget som tidigare söktes från Naturvårdsverket med en skattereduktion som kallas för "Grön teknik" från Skatteverket istället.

Skattereduktionen för Grön teknik är högst 50 000 kr per person och år. Om ni kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt ni har betalt in under året samt vilka andra avdrag ni har gjort.
Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material.

Köper ni in laddaren från ett annat företag kan skattereduktion enbart medges för installationsarbetet. I denna situation medges alltså inte skattereduktion för materialkostnaden.

Varför välja Sidensjö EL?

  • Godkända laddare
  • Lokal support 
  • Lösningsorienterade

Är ni intresserade av billaddare? Hör av er till oss!