Smarthouse lösningar


Allt fler vill kunna göra sina hem mer intelligenta. Allt ifrån enklare styrning av ytterbelysning till att kunna övervaka hela huset. Oavsett vad er ambition är så hjälper vi er hela vägen.

Smarthouse för ditt hem

​​​​​​​
​​​​​​​Det gäller att bestämma sig för vad man vill kunna få ut av sitt Smarthouse system innan man bestämmer sig för vilket man ska använda. Det främsta tipset vi kan ge er är att välja ett system som går att bygga ut. Av erfarenhet så tillkommer det alltid mer när man börjar lära sig systemet och förstå dess kapacitet.

KNX


Vår erfarenhet av KNX visar på att det är ett komplett system som även går att komplettera i efterhand. För att få in alla komponenter i ett och samma system så är KNX ett mycket bra alternativ. Vi har gjort ett flertal anläggningar och har även en KNX-certifierad montör.


Plejd

Plejd är ett bra alternativ när man har en befintlig anläggning och vill ha möjlighet till enklare styrning. Plejd programmeras med bluetooth vilket också gör det möjligt att styra belysningen/uttagen via din telefon. Pljed har även astronomiskt ur, vilket gör att det lämpar sig väldigt bra för ytterbelysning.

Är du ute efter smarthouse-lösningar för din fastighet?

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.